Try to do something to achive something in my livE

Welcome to my blog..
You can reading about my daylife story here..
My family is only a very simple family..

tahun 2011.. umur semakin meningkat..
keperluan dan kepentingan anak perlu di utamakan.. kehidupan penuh dengan dungaan..
YA Allah permudahkanlah perjalanan hidupku sekeluarga..

A.Z.R.I.N.A

A.Z.R.I.N.A

Friday, December 26, 2008

video persembahan

No comments: Links to this post

Monday, December 22, 2008

Konvo taska Elektriksola

hai kekawan.. lama dah x upload something kat blog ina nie. Ari nie nak cter satu story.. ari sabtu 21.12.2008 ari yang agak bersejarahlah jugak..xtau nak gambarkan macam mana perasaan nie.. geli hati ada, macam nak menitis air mata pun ada..hehehhehe bukan mengandung lagi tau!! tapi tengok anak ina wat persembahan kat majlis konvo budak2 yang dah habis belajar degree kat citu.. habis kelas moon ( kanak2 5 tahun ) so kat sini adalah sekeping dua gambar..tapi gambar masa persembahan xder sebab wat video..nanti ina try download kan kat sini kalu boleh..

Monday, December 15, 2008

A.Z.R.I.N.A

MyHeritage: Family trees - Genealogy - Celebs - Collage - Morph

hari raya aji 2008

tahun nie raya aji xmeriah langsung sebab malam raya tue ina ada kat wad kecemasan Kuala Krai bawa mek ngn abah sebab dua2 kena demam panas.. Masa dapat berita mek ngn abah demam tu sehari sebelum raya.07.12.2008 dari akak kat kg.bila ina bgtau laki ina dia xnak ikut..so ina blik sorang tumpang abg.Sungguhpun ina balik sebab mek ngn abah x cihat, tapi tetap ada rasa gwmbira jugak sebab dapat jugak balik raya kat kampung. Kalu nakharap laki ina nak ajak ina blik smpi kucing bejanggut pun belum tentu, sdgkan kita ajk pun mcm2 alasan dia. Dia kdang2 xpikir perasaan kita yang berjauhan ngn mak bapak nie..sebab tu pempuan slu kata laki nie sama.Sebab kebanyakan pempuan hadapi masalah nie ngn laki mereka..hai nasib badan..

Friday, December 5, 2008

Sunway Lagoon

29.11.2008, pegi sunway ikut team kilang laki ina p wat fmly day.. seronok sgt si kimi main air.. tapi nak amik gmbr xsempat dah asyk layan dia..
Sebuk ngn pelampung dia tue jer.. main dlm air smpi org ajk blik pn xnak dah..