Try to do something to achive something in my livE

Welcome to my blog..
You can reading about my daylife story here..
My family is only a very simple family..

tahun 2011.. umur semakin meningkat..
keperluan dan kepentingan anak perlu di utamakan.. kehidupan penuh dengan dungaan..
YA Allah permudahkanlah perjalanan hidupku sekeluarga..

A.Z.R.I.N.A

A.Z.R.I.N.A

Wednesday, October 29, 2008

Hari-hari yang berlalu hingga hari ini

Masa beredar dengan terlalu pantas..siang, malam.. pejam , celik anak aku xlama lagi nak sambut birthday ke 2 tahun pada 05.12.2008 nie. Cepat betul, perubahan yang telah dilalui dan ank aku membesar dengan sihat sekarang walaupun kerap demam. Tapi alhamdulillah sejak umur dia 1 1/2 tahun hari tu dia xdemam2 lagi, ini sumer mungkin sebab bantuan vitamin tambahan yang aku selalu beri dia makan.. Scouts Emultion. Serba sedikit tentang perkembangan tumbesaran anak aku kimi. Dia mula niarap masa umur 3 bulan, 5 1/2 - 6 bulan mula menyorong badan kedepan, masuk 8 merangkak dan duduk, 12 bulan berjalan, 14 bulan pandai sebut nama mak dan abah tapi pelat.. sampi sekarang dia pelat tapi dia dah pandai bercakap macam2.. Binatang yang dia suka tengok (monkey n bird). Sejak aku hantar dia msuk taska masa umur dia 1 thn 1 bulan sekarang dia dah pandai dan suka belajar benda baru @ apa yang aku ajar kat dia. Nie gambar2 dia dari kecil hingga sekarang.

















































































































No comments: